SIGN UP – Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning.

Sign Up bog

SIGN UP bog: Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning

Min Sign Up bog er en enkel og ligetil guide til selv at komme i gang med at skabe en succesfuld abonnementsforretning ved hjælp af 20 simple trin. Hvert trin forklares med insiperende eksempler fra mit virke som abonnementekspert.

Jeg har hjulpet mere end 500 virksomheder indenfor mange forskellige brancher med at få succes med en abonnementsforretning. Der har været tale om både små, mellemstore og meget store virksomheder, og både B2C og B2B. Jeg hjælper pt. virksomheder via 1:1 sparrings- og rådgivningsforløb og via challenges der udfordrer dig.

Før det, var jeg founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Med stor succes disruptede vi bogbranchen i Danmark med vores abonnementskoncept, og lancerede også Plusbok i Sverige. Jeg solgte mine virksomheder i 2017.

Sign Up – en international bestseller

Bogen har fået fantastiske anmeldelser, blandt andet 4 stjerner ???? i Jyllandsposten og 63 ud af 65 stjerne hos Saxo.com ?????

Allerede 3 måneder efter udgivelsesdagen blev tredje oplag trykt, og den US-engelske udgave af Sign Up blev efterfølgende #1 i UK, Australien og USA. Det viser med al tydelighed, at vi i Danmark faktisk er langt fremme i skoene ift. abonnements-forretning, set i et internatioalt perspektiv. Det synes jeg godt, vi kan være stolte over.

Bestil Sign Up bogen hos Saxo og vælg mellem fysisk bog, e-bog eller lydbog.

Eller bestil Sign Up på min hjemmeside, hvor du kan vælge at få den signeret. Det gør de fleste. Og hvis du evt. ønsker min hjælp til at skabe en succesfuld abonnements-forretning, så skriv eller ring til mig.

Rigtig god fornøjelse med bogen. Jeg håber, den bliver til stor inspiration for dig, og hjælper dig til at skabe en fantastisk abonnementsforretning, så du overhaler dine konkurrenter.

De bedste hilsner fra Andreas Dirksen, SignUp Academy

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Få succes med din abo-forretning

11. juli 2019

Måske dette også kunne interessere dig…

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg

 

Sådan får du succes med en Software as a Service SaaS forretning

Sådan får du succes med en Software as a Service SaaS forretning Software as a Service (SaaS) på abonnement er blevet en hjørnesten i moderne forretningsdrift, og det er der mange gode grunde til. Modellen med at levere software på abonnement tilbyder virksomheder en...

65% vil fastholde abonnement, hvis det er fleksibelt

Muligheden for fleksibilitet i abonnement - fx. via gratis prøveperioder, pause eller annullering, forskellige betalingsmuligheder osv - er en af de vigtigste årsager til, at folk vælger at abonnere. Det må komme bag på mange abonnementsforretninger, i hvert fald hvis...