OVERGÅ KONKURRENTENE DINE

Skaler din business med en abonnementsløsning

Abonnement som forretningskonsept har eksplodert de siste årene, og potensialet er kjempe stort. Overalt dukker det opp nye abonnementskonsepter, som i større eller mindre grad revolusjonerer bransjen.

Vi hjelper deg med, hvordan du utvikler, optimaliserer eller skalerer din abonnementsforretning!

Velg mellom for eksempel:

  • Skreddersydde 1:1 sparrings- og rådgivningsforløp
  • Workshops for deg og ditt team
  • Business Review som går igjennom en rekke forretningskritiske punkter i forretningen din

Ved hjelp av vår unike 20-trinns ekspertmodel hjelper vi deg fra strategisk til operasjonelt nivå. Vi har god erfaring med både B2C og B2B abonnementskonsepter innenfor mange forskjellige bransjer!

Morten Bakke CEO Norge

BESTSELGEREN SIGN UP

Din guide til å skape en suksessfull abonnementsforretning

Boken «Sign Up» forteller om Andreas Dirksens reise fra det lille enkeltmannsforetaket Plusbog til skapelsen av Danmarks største fordelsklubb.

Boken er både historien om en mann som rystet bokbransjen, og en detaljert veiledning i de viktige trinnene som alle har bruk for, når de kaster seg ut i et abonnementseventyr.

Boken kom ut i 2019 fra forlaget Peoples Press og har blitt en #1 bestseller i USA, Australien og UK.

FOREDRAG

Bli inspirert og beriket

Andreas er en entusiastisk foredragsholder, som med sin store kunnskap om abonnementsforretninger kombinert med sine fantastiske iverksætterhistorier og mange hands-on erfaringer inspirerer alle som vurderer å gå abonnementsveien eller som bare gjerne vil vite mer om den spennende abonnementsverdenen. Det skriver Athenas – Danmarks største formidler av foredrag.

Et foredrag med Andreas kan både inspirere, faglig berike og underholde på én gang. Og det kombineres med en workshop, hvor deltakerne utfordres til å reflektere og løse oppgaver ifht. sin egen business.

Andreas er en super god oppleggsholder. Han klarer å kombinere et spennende faglig opplegg med artige anekdoter og erfaringer slik at tiden flyr avgårde.     Malene Blond, University College Nordjylland

Uttalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Uttalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Uttalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Uttalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele«

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Uttalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.»

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Uttalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Uttalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Uttalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Uttalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Uttalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Uttalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Uttalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven»

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Uttalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Uttalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Uttalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Uttalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Våre fordelspartnere

Blogg

Oppfattet verdi

Oppfattet verdi

Oppfattet verdi er et begrep som du må ha styr på, hvis du ønsker å skape en suksessfull abonnementsforretning! Når en kunde skal vurdere om han/hun...

les mer

virksomheter vi har hjulpet

SignUp Academy AS

Batterigata 13 
4608 Kristiansand
CVR: DK-38913557

+47 484 04 367

informasjon@signupacademy.com

Nyhetsbrev

Ved å fylle ut skjemaet under, aksepterer du å bli påmeldt vårt nyhetsbrev, hvor du ca. en gang i uken får nyheter fra abonnementsverdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Les mer om persondatapolitikk.

Siste blogginnlegg

Kundeklubber vs. fordelsklubber

Kundeklubber – er ikke det bare et annet ord for fordelsklubber? Slik tenker mange, og med god grunn. Ordene kundeklubb, fordelsklubb, medlemsklubb og abonnements blir nemlig ofte brukt, men det er faktisk fire forskjellige ting! I dette blogginnlegget vil jeg blant...

Oppfattet verdi

Oppfattet verdi er et begrep som du må ha styr på, hvis du ønsker å skape en suksessfull abonnementsforretning! Når en kunde skal vurdere om han/hun ønsker å opprette et medlemskap hos deg, er det 2 ting som avgjørende: tillit og verdi. ✅ Tillit og verdi er de to...