Online videokursus

MasterClass kursus

  MasterClass er et online videokursus, der underviser dig i de 20 trin til skabelse af en succesfuld abonnementsforretning.

  Du får i alt 24 videoer, med over 4,5 timers undervisning af abonnements eksperten Andreas Dirksen. Inspirerende cases og masser af best-practices gør, at du meget konkret får den viden du har brug for.

  Efter hver sektion får du også opgaver, der hjælpe dig med at planlægge og udvikle din abonnements business.

   

  DKK 1.000 ex moms for hele kurset

  MasterClass

  DET INTELLIGENTE OG EFFEKTIVE KURSUS FOR DIG DER ØNSKER AT SKABE EN SUCCESFULD ABONNEMENTSFORETNING!

   

  MED MASTERCLASS FÅR DU HJÆLP TIL

  • At konvertere din idé til en abonnementsforretning

  • At få automatiske indtægter hver måned

  • At skabe en forretning med et stort skaleringspotentiale

  • At realisere dit mål om at få en million-abonnementsbusiness

  FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Når jeg taler om abonnementsløsninger, hører jeg ofte spørgsmål som:

  • Er min idé god nok?

  • Hvordan kommer jeg i gang?

  • Hvilke fejl skal jeg undgå at begå?

  • Hvilket system skal jeg bruge?

  • Hvad skal mit medlemskab koste?

  • Hvordan skaber jeg indhold og værdi for min medlemmer?

  • Hvordan får og fastholder jeg medlemmer?

  • Hvad skal der til, for at skalere min forretning?

  Dette og meget mere får du svar på i MasterClass kurset!

  Du lærer med andre ord at skabe en forretning, der måned for måned automatisk giver dig indtægter, så du ikke hver måned skal starte fra 0 med at skabe salg og omsætning!

  Du får adgang til hele MasterClass kurset, og kan se det, så ofte du vil. 

  MasterClass er for alle typer virksomheder

  Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset om du handler med kunder (B2C), eller handler med andre virksomheder (B2B), er dette MasterClass kursus for dig, der ønsker at blive abonnements-mester.

  Gevinsten er, at du via abonnementsforretningens løbende automatiske indtægter og en markant større kundeloyalitet skaber grundlag for at få en markant stærkere og større business.

  En abonnementsforretning vokser i gennemsnit 5 gange så hurtigt som en traditionel forretning. Med denne sucsesfulde forretningsform har du derfor mulighed for at tage store markedsandelse og overhale dine konkurenter.

  Men vent ikke for længe – det er meget sjovere og langt mere profitabelt at være blandt de første i din branche der starter en abonnementsforretning, end at være nummer 20 eller nummer 100 der kommer i gang!

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

  Din underviser – Andreas Dirksen

  Skaberen af SignUp Success er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet +100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

  Andreas er investor i en række succesfulde abonnements-virksomheder inklusiv Venue Manager, Institut for Kundetyper og Kreakassen, er modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Samt også forfatter til bogen Sign Up, som udkom i august 2019 og øjeblikkeligt blev en Bestseller. Bogen udkommer også i USA ultimo 2019.

  Andreas har 10 års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger, og kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

  SignUp Academy

  Beddingen 11, stuen 4
  9000 Aalborg
  CVR: DK-38913557

  +45 31 13 95 80

  ad@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Seneste blogindlæg