6 måneders VÆKST-forløb

LevelUp Challenge

LevelUp Challenge er et eksklusivt 6-måneders forløb, der har til formål at udvikle din abonnementsforretning, så du når dit ambitiøse vækstmål.

I denne challenge får du:

  • Adgang til en LevelUp vækstgruppe med et netværk, der matcher dit level
  • Et månedligt online LevelUp vækstmøde med din vækstgruppe med 4-6 deltagere samt Mette og/eller Andreas fra SignUp Academy
  • Next-level viden og best-practices, som de færreste har adgang til
  • Adgang til din personlige Progress Log, hvor du registrerer dine resultater, fremskridt, udfordringer og succeser
  • Løbende 1:1 sparring med din LevelUp vækstgruppe
  • Invitation til ekspert-inspiration undervejs i forløbet sammen med de andre LevelUp vækstgrupper
  • En forretning der er blevet styrket på en lang række områder frem mod at nå dit vækstmål
  • Et ambitiøst netværk på dit level

LevelUp Challenge er rettet mod dig, der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker større vækst.

Forløbet er for de få og kræver en stor indsats fra din side, men perspektivet er tilsvarende stort. Vores mål er nemlig at hjælpe DIG til at få succes og LevelUp din business!

Næste LevelUp forløb launches i uge 4-2021.

 

DKK 3.000 kr./måned ex moms eller
DKK 15.000 kr. ex moms v/ betaling på én gang

LevelUp Challenge

DEN DIREKTE VEJ TIL AT SKABE
EN STØRRE OG  MERE SUCCESFULD ABONNEMENTSFORRETNING!

 

MED LEVELUP CHALLENGE FÅR DU HJÆLP TIL 

• At vækste din abonnementsforretning

• At sparre med dem der er på samme level som dig

• At få og fastholde medlemmer

• At nå dit ambitiøse vækstmål!

DET KRÆVER VI AF DIG 

VEJEN TIL SUCCES

LevelUp Challenge er ikke for alle, for vi kræver nemlig noget af dig:

1. I GANG. For at få adgang til LevelUp, skal din abonnementsforretning være launchet og have medlemmer.

2. MÅL. Du skal sætte dit vækstmål og ugentligt udfylde din Progress Log, så både du selv og vi kan følge din udvikling og vækst undervejs i forløbet.

3. INFO. For at vi så vidt muligt kan tilbyde dig den rette LevelUp vækstgruppe, får du et info-skema som du skal udfylde vedrørende din virksomheds type, størrelse osv. Hver LevelUp vækstgruppe bliver på 4-6 deltagere og faciliteres af Mette / Andreas.

4. COMMITMENT. At nå et ambitiøst vækstmål kræver en indsats af dig, så vi forventer at du engagerer dig og gør alt hvad du kan, for at nå målet.

5. ÅBENHED OG FORTROLIGHED. For at maksimere udbyttet af forløbet kræver det stor åbenhed og tilsvarende 100% fortrolig mht., hvad der bliver sagt og delt i vækstgrupperne. Ingen konkurrenter kommer i samme gruppe.

6. SUCCES. Du har et ønske om at få succes med din abonnementsforretning. Vores mål med LevelUp forløbet er, at DU lykkes med dette!

Hvis DU er indforstået med disse 6 ting, er VI parate til at byde dig velkommen til LevelUp Challenge og hjælpe dig med at vækste din abonnementsforretning!

LEVELUP FAQ

Er LevelUp Challenge for alle typer virksomheder?

JA, uanset hvilken branche du er i, om du driver en B2C eller B2B virksomhed og om du sælger produkter, viden, software, oplevelser eller services, er denne challenge for dig!

Hvilke emner kommer vi omkring på de seks måneder?

Vi fokuserer på de tiltag, der skaber større vækst i din forretning som f.eks: Salg og marketing, optimeringer, growth hacking, cohort analyser, tilførsel af kapital, mere manpower, minimering af churn, win-back strategi, fjernelse af flaskehalse og skalering til udlandet. Emnerne vælges af de enkelte vækstgrupper!

Kan man få en medlemsfordel?

JA, hvis du er GOLD- eller PLATIN-medlem af SignUp Success, får du adgang til LevelUp Challenge for 1.000 kr./måned og sparer 2.000 kr./måned. Et GOLD-medlemskab koster 600 kr. pr. måned.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Dine vækst-mentorer – Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen

Skaberen af LevelUp Challege er Andreas Dirksen. Han har hjulpet mere end 150 virksomheder i Danmark og udlandet med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Andreas er også forfatter til bestsellerbogen Sign Up som er en #1 bestseller i UK, Australien og USA. Desuden er han modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

Mette er jurist, forfatter og partner i SignUp Academy og har også arbejdet med abonnementsforretninger i en årrække. Hun er bestyrelsesformand i Institut for Kundetyper og medlem af advisory boardet for Ladybox.

Mette og Andreas er desuden investorer i en håndfuld succesfulde abonnements-virksomheder som Venue Manager A/S og Institut for Kundetyper.

 

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg