udviklings- og VÆKST-forløb

LevelUp Challenge

LevelUp Challenge er et eksklusivt 10-ugers forløb, der har til formål at udvikle og vækste din abonnementsforretning. Forløbet er for dig, der allerede er i gang med en abonnementsforretning og har fået lidt volumen på medlemstallet.

Forløbet består af 6 online LevelUp vækst-sessions med Mette Fruensgaard, partner i SignUp Academy, som underviser og faciliterer. Du får hver gang både viden, netværk og sparring, fordelt på 100 power-minutter:

  • 40 minutter med undervisning og best-practices, med cases fra deltagernes forretninger
  • 30 minutter med networking i breakout grupper, hvor der drøftes spørgsmål fra dagens tema
  • 20 minutter med afrapportering fra grupperne
  • 10 minutter med live Q&A

Næste LevelUp forløb starter den 27. januar 2022.

Vi mødes hver anden torsdag kl. 10.00-11.40.

LevelUp adgang kræver, at du har en vis medlemsvolumen, for at sikre, at du er klar til denne challenge.

Hvis du er GOLD- eller PLATIN-medlem af SignUp Club, skal du booke plads gennem SignUp Club siden for at opnå din fordelsprisen på 990 kr.

 

DKK 9.900 ex moms for hele forløbet

LevelUp Challenge

DEN DIREKTE VEJ TIL AT SKABE
EN STØRRE OG MERE SUCCESFULD ABONNEMENTSFORRETNING!

 

MED LEVELUP CHALLENGE FÅR DU HJÆLP TIL 

• At videreudvikle din abonnementsforretning

• At sparre med dem der er på samme level som dig

• At få og fastholde flere medlemmer

• At nå dine vækstmål

SAMMEN RÆKKER VI UD EFTER STJERNERNE!

VEJEN TIL SUCCES

LevelUp Challenge består af 6 sessions, med disse overskrifter:

1. TAKE OFF. Hvem er du, hvordan fungerer LevelUp forløbet, hvad er vækstmålet for din forretning og hvad er din strategi for at nå målet?

2. VÆKST. Hvordan finder og fjerner du dine barrierer for vækst og er de fire hjørnesten for succes optimeret i din abonnements-forretning?

3. SALG. Hvordan skaber du urgency, leads og salg i din markedsføring, så du får et løbende indflow af nye medlemmer i din forretning?

4. MERSALG. Hvordan skaber du et mersalg i din forretning, så du ikke kun tjener penge på medlemskabet men skaber en rigtig “pengemaskine”?

5. FASTHOLDELSE. Hvordan onboarder du og skaber medlemmer der er hos dig for ever, og hvilken af de fire typer af fastholdelse bruger du?

6. SKALERING. The sky is the limit – hvad er planen for, hvordan du sætter endnu mere fuel til raketten og når op blandt stjernerne?

LevelUp Challenge er et forløb, der er gearet til at skabe udvikling og vækst i din forretning, og bringe den til NEXT LEVEL.

LEVELUP FAQ

Hvad er adgangskravene til LevelUp Challengen?

For at komme med, skal du opfylde 2 kriterier:

1) Have minimum 50 betalende medlemmer eller

2)  Have mindst 10.000 kr. ex moms i månedlig medlemsbetaling.

Bliver sessionerne optaget?

Ja, men kun de første 40 minutters undervisning. Hvis du vil have alle 100 minutter med, skal du deltage live.

Kan man deltage flere gange?

Ja, du kan deltage så mange gange du vil i et LevelUp Challenge forløb, så længe du opfylder adgangsbetingelserne. Der starter et nyt forløb to gange om året.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Anja Emborg, Picture the World:

På Level-up forløbet har jeg fået virkelig gode input og ideer til, hvordan jeg skridt for skridt tager min abonnementsforretning i Picturing the World til næste niveau. Her har både indholdet på workshoppen og sparringen med ligesindede virksomhedsejere med etablerede abonnementsforretninger været et kæmpe aktiv.


Det har været guld værd, at opleve at det i mange tilfælde kan være forskellige små skridt, der er nemme at implementere i sin forretning, der vil skabe vækst og skalering af sin abonnementsforretning. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at mit medlemstal vil stige i takt med, jeg implementerer de mange råd. 


Tak for et suverænt godt forløb.

 

 

Bente Tromborg, Tromborg Pilates- & Yogastudio:


Der er mange grunde til at anbefale LevelUp forløbet i SignUp Academy. Her får du tre af dem: Først er fremmest er Mette og Andreas gode værter. De skaber rum for vidensdeling, sparring og har til hvert møde forberedt et afgrænset felt, der er i fokus. Efter hvert modul havde jeg punkter, jeg straks kunne tage handling på med henblik på udvikling og forbedringer.


Dernæst nyder jeg den sparring og inspiration, der sker imellem deltagerne, som alle har en abonnementsforretning.


Og så arbejder jeg godt, når jeg har dedikeret et fast tidspunkt i en afgrænset periode på at udvikle og zoome ind på detaljer i min forretning. På alle måder thumbs up til Mette, Andreas og LevelUp-forløbet.

 

 

levelup

Dine vækst-mentorer – Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen

Skaberen af LevelUp Challenge er Andreas Dirksen. Han har hjulpet mere end 200 virksomheder i Danmark og udlandet med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Andreas er også forfatter til bestsellerbogen Sign Up som er en #1 bestseller i UK, Australien og USA. Desuden er han modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

Mette er jurist, forfatter og partner i SignUp Academy og har arbejdet med abonnementsforretninger i en årrække. Hun er bestyrelsesformand i Institut for Kundetyper og medlem af flere advisory boards bla. for Ladybox.

 

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Seneste blogindlæg