Investeringer

Jeg investerer i lovende abonnements-forretninger

  • Jeg hjælper med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnements-forretninger
  • Nogle gange investerer jeg også i spændende virksomheder der er funderet helt eller delvist i en abonnements forretningsmodel, eller som har potentialet til at blive det
  • Da jeg udelukkende investerer med “kloge” penge, bruger jeg en hel del timer hver måned på at hjælpe de virksomheder, som jeg har investeret i
  • Her på siden kan du se mine kriterier for investering, samt hvilke virksomheder jeg foreløbig har investeret i

Få hjælp til at skabe en succesfuld abonnements-forretning

Kriterier for mine Angel investeringer

Det sker, at jeg ikke kun investerer tid men også mine penge i virksomheder som Angel Investor. De kriterier som jeg lægger til grund for beslutningen om at investere i en virksomhed er:

  • Det er en online abonnementsforretning, gerne men ikke nødvendigvis indenfor ecommerce
  • Jeg ser et stort skalering- og vækstpotentiale i virksomheden
  • Det er en virksomhed som jeg vurderer, at jeg med min viden og mine kompetencer kan være med til at flytte markant. Jeg er således kun interesseret i at investere “kloge penge”
  • Der er tale om nogle produkter/services eller et marked som jeg synes er interessant og sjovt at arbejde med
  • Virksomheden er launchet og der er skabt de første salg, så der er proff of concept for at der rent faktisk er et marked for produkterne/servicene
  • Der står en person eller et team bag virksomheden som er super committet til at drive virksomheden, som selv investerer al sin tid og sine penge i at få virksomheden til at blive en succes, og hvor vi indbyrdes har god kemi og samme høje ambitionsniveau.

Mine aktuelle investeringer

 

Institut for Kundetyper ApS

Modellen Emotionelle kundetyper er funderet i 5 års forskning og undersøgelser i mere end 3.000 virksomheder. Med modellen kan virksomheder markant styrke deres marketing og kundeloyalitet.

IVN A/S

Driver den 2. mest aktive Facebook-gruppe i Danmark: Iværksætter Netværk. Vi vil med dette afsæt lancere Danmarks førende fordelsklub for iværksættere og medvirke til at styrke iværksætterkulturen.

Central CarWash ApS

En abonnementsforretning hvor man for et lavt månedligt beløb kan få sin bil håndvasket og renset så ofte det ønskes. Bilen bliver passet og plejet, og kunden oplever igen og igen følelsen af næsten ny bil.

Kreakassen.dk ApS

En fordelsklub der har som vision at bringe kreativiteten, nærværet og fordybelsen tilbage til børnefamilierne. Sender hver måned sjove og lærende kreakasser med gør-det-selv-projekter til børnefamilier med børn i alderen 5-9 år.

Er det her din plads?

Hvis du er interesseret i at se mig som investor i din business, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Frem til sommeren 2021 investerer jeg dog ikke i flere virksomheder.

Venue Manager A/S

En billet-app til sportklubber og festivaler, som øger publikums-loyaliteten og skaber mersalg. Har bla. AGF og Smuk festival som kunder. Er i gang med også at erobre det engelske og tyske marked.

Udtalelser

 

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

virksomheder jeg har investeret i

Blog

virksomheder vi har hjulpet

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg