Investeringer

Jeg investerer i lovende abonnements-forretninger

  • Jeg hjælper med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnements-forretninger
  • Nogle gange investerer jeg også i spændende virksomheder der er funderet helt eller delvist i en abonnements forretningsmodel, eller som har potentialet til at blive det
  • Da jeg udelukkende investerer med “kloge” penge, bruger jeg en hel del timer hver måned på at hjælpe de virksomheder, som jeg har investeret i
  • Her på siden kan du se mine kriterier for investering, samt hvilke virksomheder jeg foreløbig har investeret i

Få hjælp til at skabe en succesfuld abonnements-forretning

Kriterier for mine Angel investeringer

Det sker, at jeg ikke kun investerer tid men også mine penge i virksomheder som Angel Investor. De kriterier som jeg lægger til grund for beslutningen om at investere i en virksomhed er:

  • Det er en online abonnementsforretning, gerne men ikke nødvendigvis indenfor ecommerce
  • Jeg ser et stort skalering- og vækstpotentiale i virksomheden
  • Det er en virksomhed som jeg vurderer, at jeg med min viden og mine kompetencer kan være med til at flytte markant. Jeg er således kun interesseret i at investere “kloge penge”
  • Der er tale om nogle produkter/services eller et marked som jeg synes er interessant og sjovt at arbejde med
  • Virksomheden er launchet og der er skabt de første salg, så der er proff of concept for at der rent faktisk er et marked for produkterne/servicene
  • Der står en person eller et team bag virksomheden som er super committet til at drive virksomheden, som selv investerer al sin tid og sine penge i at få virksomheden til at blive en succes, og hvor vi indbyrdes har god kemi og samme høje ambitionsniveau.

Mine aktuelle investeringer

 

Institut for Kundetyper ApS

Modellen Emotionelle kundetyper er solidt funderet i 5 års forskning og undersøgelser i over 3.000 virksomheder. Med modellen kan du markant styrke virksomhedens marketing, salg og kundeloyalitet.

Er det her din plads?

Hvis du er interesseret i at se mig som investor i din business, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Frem til sommeren 2021 investerer jeg dog ikke i flere virksomheder.

Venue Manager A/S

En billet-app til sportklubber og festivaler, som øger publikums-loyaliteten og skaber mersalg. Har bla. AGF og Smuk festival som kunder. Er i gang med også at erobre det engelske og tyske marked.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vores fordelspartnere

Blog

virksomheder vi har hjulpet

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Seneste blogindlæg