53537000 info@signupacademy.com

KOM I GANG MED DIN ABONNEMENTSFORRETNING!

LaunchNow – hjælp til opstart af abonnement

  Opstart af abonnement er næste trin, når du er klar til at gå i markedet med din idé. Vi yder hjælp til at komme i gang med din abonnementsforretning.

  Med LaunchNow får du både strategisk og helt konkret hjælp på præcis de tre områder, hvor du sandsynligvis har mest brug for det:

  • Valg og opsætning af den tekniske platform
  • Igangsætning af dit salg & markedsføring
  • Opfølgning og optimering af forretningen

  Hjælpen får du fra tre forskellige eksperter, der er vant til at arbejde med abonnementsforretninger:

  • Nikolaj Nørup Sostack fra Online IT Support hjælper dig “hands on” med at vælge de rigtige systemer og sætter teknikken op for dig
  • Anita Dalsgaard, der er digital strategisk rådgiver og driver Gør det enkelt, hjælper dig med at komme i gang med markedsføring og salg
  • Andreas Dirksen, CEO i SignUp Academy, hjælper dig med at optimere forretningen og dit website og sikrer opfølgning og sparring til dig.

  Hele pakken har en samlet værdi på mere end 20.000 kroner. Du kan få de tre ydelser for 4.000 kr. ex moms pr. styk eller:

   

  8.900 kr. ex moms for hele LaunchNow pakken

   

  LaunchNow

  DEN HURTIGE OG NEMME MÅDE AT KOMME GODT I GANG PÅ FOR DIG, DER ØNSKER AT SKABE EN SUCCESFULD ABONNEMENTSFORRETNING!

   

  MED LAUNCHNOW FÅR DU “HANDS ON” HJÆLP TIL

  • At få den tekniske platform for din abonnementsforretning sat op

  • At komme i gang med at få og fastholde medlemmer

  • At få dit website toptunet fra start

  • At få strategien på plads og skabe udvikling og vækst i din forretning

  Vores fordelspartnere

  FÅ HJÆLP FRA DE BEDSTE!

  Få 20+ års erfaring og eksperthjælp i DIN abonnementsforretning:

  Nikolaj Nørup Sostack sikrer, at du får al teknikken på plads, og du kan bruge Nikolaj til fx: Valg og opsætning af abonnements-system, betalingsløsning og mailsystem

  Nikolaj giver dig 2x 50 minutters 1:1 sparring, FRI SUPPORT og 2 måneders MELLEM medlemskab af Online IT Support  *)

   

  Anita Dalsgaard hjælper dig med at komme i gang med at få og fastholde medlemmer, og du kan bruge Anita til fx: Online markedsføring og salg, målgruppe-specificering, prissætning, optimering af kunderejsen, idégenerering til content og opsætning af mailflows.

  Anita giver dig 2x 25 minutters 1:1 sparring og 2 måneders medlemskab af Gør det Enkelt *)

   

  Andreas Dirksen hjælper dig med at få din forretning optimeret og gjort skalerbar fra start, og du kan bruge Andreas til fx: Skarphed på mål og strategi, udarbejdelse af milepælsplan, optimering af websitet og generel sparring på din forretning.

  Andreas giver dig 4x 15 minutters 1:1 sparring og opfølgning samt et business review af dit website med konkrete forslag til forbedringer.

   

  *) Medlemskaberne af henholdsvis Online IT Support og Gør det Enkelt er uden binding og kan opsiges når som helst, så de stopper efter de 2 gratis måneder. Efter de to gratis måneder koster medlemskaberne hhv. 599 kr./måned og 800 kr./måned.

  LaunchNow er for dig der gerne vil i gang NU!

  DU skal fokusere på din forretning og lade andre, der hver især er eksperter på hver deres område, stå for alt det andet!

  Det er filosofien bag LaunchNow, der er skabt på baggrund af et STORT ønske fra nogle af deltagerne på vores populære StartUp Challenge forløb.

  Du kan købe LaunchNow uanset, om du tidligere har deltaget på et af vores forløb eller kurser, eller selv har skabt dit abonnements koncept.

  Vores mål med LaunchNow er nemlig at hjælpe endnu flere godt i gang med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Velkommen til!

  Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen
  Founders af SignUp Academy

  Sådan fungerer det

  Straks du har købt LaunchNow, får du tilsendt mail med info om, hvordan du får adgang til dine 1:1 sparringer.

  Du får login til dine to gratis måneders medlemskab af henholdsvis Online IT Support og Gør det Enkelt. Reviewet af dit website går i gang, så snart du ønsker det, efter aftale med Andreas.

  Velkommen til LaunchNow – vi hjælper dig “hands on” med at komme godt i gang med din abonnementsforretning NU!

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

  Abonnementskongen – Andreas Dirksen

  Idémanden til LaunchNow er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

  Andreas er investor i en række succesfulde abonnements-virksomheder inklusiv Venue Manager og Institut for Kundetyper, er modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Samtidig er han forfatter til bogen Sign Up som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og nr. 1 i USA, Australien og UK.

  Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger, og kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

  SignUp Academy

  Beddingen 11, stuen 4
  9000 Aalborg
  CVR: DK-38913557

  +45 5353 7000

  info@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Ved at udfylde nedenstående accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnementsverdenen og tilbud fra SignUp Academy.

  Læs mere om vores persondatapolitik

  Seneste blogindlæg