53537000 info@signupacademy.com

HER SKABES SUCCESFULDE ABONNEMENTSFORRETNINGER!

SignUp Success

  Med SignUp Success får du adgang til en eksklusiv platform, der giver dig læring, viden, sparring, inspiration, rabatter og netværk, frem mod dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Uanset om din abonnementsforretning endnu ikke er launchet, eller om du har været i gang i et stykke tid, vil SignUp Success markant øge sandsynligheden for at du når dine mål.

  Du kan vælge mellem to levels, BRONZE og GOLD, samt op- og nedgradere når du vil.

  Ved GOLD-indmeldelse får du med det samme adgang til at booke 20 minutters 1:1 sparring med Andreas Dirksen på din forretning eller forretningsidé (værdi 1.400 kr.)

  Som GOLD medlem har du også fri adgang til vores 6-ugers StartUp Challenge forløb. Vi anbefaler, at du indmelder dig i god tid inden start. Så er du optimalt forberedt til Challengen, hvor du får hjælp til at udvikle, optimere, launche og skalere din forretning.

  Efter tre måneders GOLD-medlemskab bliver du automatisk opgraderet til at blive PLATIN-medlem og får endnu flere fordele, inklusiv månedlig 1:1 sparring og adgang til LevelUp Challenge der hjælper dig til at få mere vækst.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med at få succes.

  Mette Fruensgaard & Andreas Dirksen
  SignUp Academy

  SignUp Success

  DEN INTELLIGENTE LÆRINGSPLATFORM FOR DIG, DER ØNSKER AT SKABE EN SUCCESFULD ABONNEMENTSFORRETNING!

   

  MED SIGNUP SUCCESS FÅR DU HJÆLP TIL

  • At konvertere din idé til en abonnementsforretning

  • At få automatiske indtægter hver måned

  • At skabe en forretning med et stort skaleringspotentiale

  • At realisere dit mål om at få en million-abonnementsbusiness

  Vores fordelspartnere

  FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Når jeg taler om abonnementsløsninger, hører jeg ofte spørgsmål som:

  • Er min idé god nok?

  • Hvordan kommer jeg i gang?

  • Hvilke fejl skal jeg undgå at begå?

  • Hvilket system skal jeg bruge?

  • Hvad skal mit medlemskab koste?

  • Hvordan skaber jeg indhold og værdi for mine medlemmer?

  • Hvordan får og fastholder jeg medlemmer?

  • Hvad skal der til for at skalere min forretning?

  Dette og meget mere får du svar på i MasterClass kurset. Det består af 24 videoer med mere end 4,5 timers undervisning, best-practices og gode råd!

  Tjek også 6-ugers StartUp Challengen (for PLATIN- og GOLD-medlemmer) hvor du lærer, hvordan du eksekverer på din viden og i praksis skaber en succesfuld abonnementsforretning!

  SignUp Success er for alle typer forretninger, der kan skabe løbende værdi for deres kunder, uanset om det drejer sig om B2B eller B2B salg.

  Så spar tid og skyd genvej til succes ved at lære af de bedste. Det er den hurtige og intelligente måde at skabe en succesfuld business på!

  Du får også kontante medlemsfordele

  Som medlem af SignUp Success, får du også adgang til medlemsfordele hos vores håndplukkede samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for og vil anbefale. Her er tre eksempler:

  Simplero: Du sparer 1.200 til over 4.000 kr. afhængig af hvilket Simplero-abonnement, du vælger.

  Institut for Kundetyper: Du får 20% rabat på medlemskabet. Du sparer 100-240 kr./måned.

  MakeitMedia: Du får 1 times gratis 1:1 sparring på din online marketing og 20% rabat på alle ydelser.

  Vi samarbejder også med grafikere, en fotograf, business netværk, en online ekspert, et udviklingsbureau, andre abonnements-systemer, e-mærket, osv.

  Vi har kort sagt alle de kompetencer, du har brug for, for at skabe og vækste din abonnementsforretning. Og du kan hurtigt spare flere penge, end hvad dit medlemskab af SignUp Success koster!

  Som medlem af SignUp Success
  får du 6 store fordele

  VIDEN

  MasterClass videokurset med 24 videoer viser dig, hvordan du trin for trin skaber en succesfuld abonnements forretning.

  GOLD-medlemmer får også gratis adgang StartUp Challenge, der på 6 uger hjælper dig godt i gang, og PLATIN-medlemmer inviteres med til LevelUp Challenge, der på 12 uger hjælper dig til større vækst.

  1:1 SPARRING

  Som nyt GOLD-medlem får du tilbud om 20 minutters 1:1 sparring med Andreas Dirksen.

  Når du efter 3 mdr. blive opgraderet til at blive PLATIN-medlem, får du tilbud om 10 minutters 1:1 sparring om måneden. Du får info tilsendt mht. hvornår du kan booke din tid.

  SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Efter en måneds GOLD-medlemskab kan du deltage i de ugentlige Live Sessions med undervisning samt i Live chats med 1:1 sparring fra Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen.

  Alle Live Sessions optages og lægges i vores omfattende Live Session arkiv, så du kan gense dem, så ofte du vil.

  INSPIRATION

  Du får adgang til vores inspirerende podcast-interviews og artikler med founders, CEO’s, iværksættere og andre spændende profiler.

  De arbejder alle med at skabe succesfulde abonnementsforretinger, og deler ude af deres best-practices og bedste råd til dig.

  MEDLEMS-RABATTER

  Adgang til unikke medlemsrabatter hos blandt andet Institut for Kundetyper, Reepay, Goodtalks, FDIH, Makeitmedia og Simplero.

  Med vores medlemsrabatter kan du nemt tjene dit medlemskab hjem igen via hjælp fra vores 13 håndplukkede partnere.

  NETVÆRK

  Som GOLD-medlem får du efter tre måneders medlemskab invitation til vores populære MeetUps.

  Her kan du møde, netværke og vidensdele med andre SignUp Success medlemmer – hver gang både i Kbh. og i Jylland.

  Din vej til succes

  Med SignUp Success får du det, der skal til, for at nå dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  En forretning, hvor du konverterer dine kunder til at blive medlemmer, flytter dit fokus fra salg til skabelse af stærke relationer, markant øger din kundeloyalitet og begynder at få løbende automatiske indtægter!

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

  Sådan fungerer det

  Straks du har indmeldt dig, får du tilsendt login til det eksklusive SignUp Success online univers med alle de fordele, som dit level giver adgang til.

  Vi hjælper dig derefter godt i gang med at få værdi af alle fordelene.

  Velkommen til SignUp Success – stedet hvor succesfulde abonnementsforretninger skabes!

  Andreas Dirksen & Mette Fruensgaard

  Skaberne af SignUp Success er Andreas Dirksen og Mette Fruensgaard.

  Efter at have arbejdet sammen i Plusbog etablerede parret SignUp Academy sammen i 2019. Fordi de selv er gået hele vejen, kender de til alle de forhindringer, man møder på sin vej i en abonnementsforretning.

  Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun er desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper® og er bestyrelsesformand i Institut for Kundetyper. Herudover deltager hun i flere advisoryboards, er mentor og skønlitterær forfatter.

  Andreas er founder af Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog og har gennem mere end 10 år hjulpet mere end 200 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Samtidig er han forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succcesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og #1 international bestseller i USA, Australien og UK.

  SignUp Academy

  Heden 14B
  9520 Skørping
  CVR: DK-38913557

  +45 5353 7000

  info@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Ved at udfylde nedenstående accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnementsverdenen og tilbud fra SignUp Academy.

  Læs mere om vores persondatapolitik

  Seneste blogindlæg