Bog om abonnement: Bestselleren “Sign Up” af Andreas Dirksen

bog om abonnement

Bog om abonnement: Sign Up bogen af Andreas Dirksen er for dig, der ønsker at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Bogen blev udgivet i 2019 af forlaget Peoples Press og blev med det samme en kæmpe succes. Når folk søger efter en ” Abonnementsforretning bog “, er Sign Up ofte det foretrukne valg.

Sign Up er en international bestseller bog om abonnement

Allerede inden udgivelsesdagen var Sign Up udsolgt fra forlaget, alene på bagrund af forudbestillingerne. Og allerede 2 måneder efte udgivelsdagen blev Sign Up trykt i tredje oplag! Der manglede virkelig en bog om abonnement, og mange betegner det som den ultimative Abonnementsforretning bog .

Måneden efter blev bogen nummer 1 på bestsellerlisterne i USA, Australien og UK.

I bogen får du let forståelige svar på helt konkrete spørgsmål, som enhver der ønsker at opstarte eller videreudvikle en abonnementsforretning, bør tage stilling til.

Sign Up er den første bog om abonnement, der viser dig HVORDAN du skaber en succesfuld abonnementsforretning, via de 20 simple trin i Abonnementskonge modellen.

Du kan bestille bogen her

Hyppigt stillede abonnements spørgsmål

Nogle af de spørgsmål, som jeg oftest møder, når jeg hjælper med at udvikle abonnementsforretninger, er:

 • Hvordan kommer jeg i gang med at udvikle en abonnementsforretning?
 • Hvad skal jeg overveje, inden jeg går i gang?
 • Hvordan skal mine medlemskaber skrues sammen og hvad skal prisen for medlemskab være?
 • Hvilke medlemsfordele skal jeg tilbyde mine medlemmer?
 • Hvilket system skal jeg bruge, for at drive min abonnementsforretning?
 • Hvordan får jeg flest mulige medlemmer?
 • Hvordan får jeg medlemmerne til at blive forever?
 • Hvordan skalerer jeg min abonnementsforretning og bliver millionær?

Disse spørgsmål og mange flere får du svar på i Andreas Dirksens SignUp bog om abonnement.

Abonnementskonge modellen

I Sign Up bogen om abonnement finder du også Abonnementskonge modellen, som viser dig de 20 trin du skal igennem for at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning. Modellen er brugt med succes i mere end 50 virksomheder indenfor mange forskellige brancher, både B2C og B2B.

Abonnementskonge modellen er inddelt i 3 faser:

Create. I denne fase udvikler du din abonnementsmodel fra idé til forretning, udvikler indholdet i dit medlemstlibud og lærer hvordan du optimerer kundens opfattede værdi, så du kan øge dine priser. Du får også viden om, hvilke nøgletal du skal kende, og hvordan du styrer og automatiserer din forretning.

Execute. I denne fase lærer du, hvordan du får medlemmer, hvordan du fastholder medlemmerne og hvordan du vinder dem tilbage, hvis de eventuelt afmelder sig.

Scale. I den tredje og sidste fase vises du, hvordan du kan geare din forretning til yderligere vækst, skabe en væsentlig større omsætning og bryde landegrænser.

Udover viden om, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning, får du i Sign Up bogen også den fantastiske historie om, hvordan Andreas Dirksen skabte den første store fordelsklub i Danmark, og hvordan klubben nær var blevet slået ihjel af Danmarks største forlag. Når det kommer til at finde den perfekte Abonnementsforretning bog er Sign Up din ultimative guide.

Min Sign Up bog om abonnement er din guide

Sign Up er en let læst og let forståelig guide for alle. Bogen viser dig trin for trin, hvordan DU også kan skabe en succesfuld abonnementsforretning. Andreas Dirksen deler rundhåndet ud af sine erfaringer og tips til, hvordan du udvikler alle de elementer, der tilsammen skaber succesen. Sign Up er desuden en inspirerende og lærerig iværksætterhistorie om, hvad der egentlig skal til, for at nå drømmen om at skabe en million business.

Hvis du bestiller denne bog om abonnement her, kan du bede om at få den signeret af Andreas Dirksen.

Bestil Sign Up og få din forretning til
at vokse 6x hurtigere end dine konkurrenter ?

Få max succes med DIN abonnementsforretning ?

Hvis du også ønsker at udvikle, optimere eller skalere en succesfuld abonnementsforretning, kan vi i SignUp Academy hjælpe på flere måder.

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Få succes med din abo-forretning

29. maj 2019

Måske dette også kunne interessere dig…