ekspertrådgivning i samarbejde med billverk+

Få succes med abonnement

Mange tror fejlagtigt, at det blot handler om at få tilkoblet et betalingsmodul, der kan håndtere gentagne betalinger, til sin webshop eller website, og så har de en abonnementsforretning.

For at få de gentagne, automatiske betalinger der kendetegner en abonnementsforretning, skal man bygge sin forretning op, så kunderne kommer til at elske den. 

Vi hjulpet 500+ virksomheder siden 2017 med at undgå faldgruberne og få succes med deres abonnementsforretning. Og det vel at mærke indenfor både B2C- og B2B-salg.

Med vores egenudviklede 20-trins ekspertmodel hjælper vi både med strategien, og vi tager dig gennem de trin, som det er nødvendigt at have styr på for at få abonnementsmodellen til at fungere optimalt. Vi arbejder altid “hands on” og viser dig, hvad du præcist skal gøre.

Vil du høre, hvordan du kan lykkes med din abonnementsforretning?

sparring abonnement

Kom i gang med eller optimer din abonnementsforretning

Vi hjælper dig med at eksekvere på din idé eller guider dig til at optimere din abonnementsforretning. Med vores 3 skræddersyede ydelser tager vi dig trin for trin til at få succes med din abonnementsvirksomhed.

  • 1:1 CREATE
    Via vores skræddersyede 1:1 forløb bliver du guidet fra idé til launch af din abonnementsforretning. Hvert trin er optimalt tilpasset din forretningsidé.
  • Business Review
    Vi giver dig et fuldt overblik over din abonnementsforretning. Ved at gennemgå din eksisterende forretning fra A til Z finder vi de mest værdifulde indsigter, som du bliver præsenteret for. Desuden får du forslag til, hvad du bør ændre eller implementere.
  • 1:1 SCALE
    Vores 1:1 SCALE forløb skræddersys også til din forretning – fx på baggrund af et Business Review. Vi guider dig til at implementere nødvendige tiltag, så du får en succesfuld abonnementsforretning.
MetteFruensgaard-AndreasDirksen

Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen

Det er Mette Fruensgaard eller Andreas Dirksen, der sammen har skabt og driver SignUp Academy. De har hjulpet +500 virksomheder med at skabe og udvikle alle former for abonnementer og medlemsklubber.

Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun er certificeret i Emotionelle Kundetyper, deltager i flere advisory boards og er mentor for en række iværksættere. Mette giver abonnementsrådgivning på et meget højt niveau, og finder tid til også at være skønlitterær forfatter.

Andreas skabte Plusbog, der blev Danmarks første store fordelsklub, og er forfatter til bogen “SignUp – sådan skaber du en succesfuld abonnements-forretning”. Bogen blev en bestseller i Danmark og #1 i USA, Australien og UK. Andreas er uddannet cand. oecon, er optaget i Kraks Blå Bog, har bla. modtaget Børsens Gazellepris og kaldes ofte for “Abonnementskongen” og anerkendes som en meget dygtig abonnementsrådgiver.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: