Abonnementsrådgivning – din vej til succes

abonnementsrådgivning

Abonnementsrådgivning er kerneproduktet i SignUp Academy. Virksomheden er founded og drives af jurist og director Mette Fruensgaard og abonnementsekspert og CEO Andreas Dirksen.

De 20 trin til succes

Vi har tilsammen mere end 15 års erfaring med at udvikle, drive, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger.

Andreas er skaber af og tidligere Co-founder og CEO i Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Via en kolossal vækst ændrede vi hele bogbranchen. I dag lever fordels-konceptet videre, ikke kun i Plusbog men også i Bogreolen.dk og i Saxo.com´s Premium medlemskab. Mette var Head of Communication og SoME i Plusbog.

Vi både investerer i og hjælper virksomheder

Efter at virksomhederne blev solgt, investerede vi i en række virksomheder. Enten virksomheder der havde potentialet til at blive en succesfuld abonnementsforretning. Eller nogle som allerede var i gang med abonnementer. Via vores abonnementsrådgivning funderet i best practices fra mere end 100 andre virksomheder, kan vi hjælpe dem med at få succes. Blandt vores investeringer er Institut for Kundetyper og Venue Manager A/S.

Vi ønsker imidlertid også at hjælpe andre virksomheder til at få succes med en abonnementsforretning. Derfor har vi founded SignUp Academy.

Vinduet er vidt åbent – der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte end NU. Så hvis du ønsker at komme i gang, skal du IKKE vente!

Om blot 2-3 år er der kommet mange flere nye abonnementsforretninger, måske også i DIN branche. Der er en kæmpe firstmover-fordel ved at være den første eller anden der starter op. At være den tiende eller tyvende der starter op med et abonnementskonceot i din branche kan blive op ad bakke. Så kom i gang NU.

SignUp Academy – abonnementsrådgivning

I SignUp Academy har vi i skrivende stund hjulpet mere end 100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en abonnementsforrening. Vi hjælper via en række tiltag:

  • En af de måder som vi tilbyder abonnementsrådgivning på, er via SignUp Succes. Det er en læringsplatform med et community, for dig der ønsker løbende inspiration, læring og viden. Du får ugentlige Live Sessions, MasterClass videokurset, Podcast-interviews med de største profiler indenfor abonnementsverdenen, medlemsrabatter og meget mere.
    Og hvis du vælger et PREMIUM eller EXECUTIVE medlemskab, får du også 1:1 sparring og abonnementsrådgivning fra Andreas Dirksen på netop DIN business. Mere end 150 virksomheder er allerede medlemmer af SignUp Succes.
  • Andreas hjælper også virksomheder on location via de effektive Exclusive Workshops. Det er en form hvor abonnementsrådgivning og praktisk proces går super godt hånd i hånd: Du både lærer og skaber på samme tid. Mere end 50 virksomheder er på den måde blevet hjulpet til at komme i gang og få success. Det er sket indenfor mange forskellige brancher, både B2C og B2B. Og både i små og mellemstore virksomheder og i de helt store corporate virksomheder.

Workshop kurser, læringsplatform og bestsellerbog

Der er også andre måder, hvorpå vi hjælper virksomheder:

  • Hvert kvartal udbyder vi Workshop kurser.  Her lærer kursisterne på blot én dag de væsentligste trin til at skabe en succesfuld abonnementsmodel. Samt giver vi dem sparring på deres business. Deltagertilfredsheden er tårnhøj: 4,8 ud af 5,0. Desuden vil 100% anbefale Workshop kurset til andre!
  • Udover kurser, workshops og læringsplatform, tilbyder SignUp Academy også foredrag med Mette Fruensgaard eller Andreas Dirksen. Dels som inspiration, dels som en lærende proces hvor tilhørerne via en række opgaver bliver aktiveret.
  • Endelig har Andreas udgivet bestsellerbogen “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning“. Det blev en af de mest solgte erhvervsbøger i Danmark i 2019 og Sign Up blev også #1 USA, UK og Australien.

Abonnementsforretninger vokser med raketfart

Hvis du får din abonnementsforretning skruet rigtigt sammen fra start, har du en rigtig stor mulighed for at skabe en business der vækster enormt. Undersøgelser fra Zuora viser, at i USA vokser abonnementsforretninger i gennemsnit fem gange hurtigere end de 500 største virksomheder. I Europa er det mere end seks gange hurtigere.

Faktisk tager abonnementsforretninger allerede i dag store markedsandele. Ifølge FDIH (Forreningen af Danske Internet Handlere), udgør B2C abonnementssalg 21% af al online salg i Danmark i 2019. Og alt peger på, at denne procentandel vil stige kraftigt de kommende år.

Vi hjælper med at udvikle, optimere og skalere

Det er fortsat de traditionelle abonnementsprodukter som internet, rejsekort og streaming der fylder mest, men netop nu skyder der en masse nye spændende koncepter op indenfor mange andre brancher.

I SignUp Academy hjælper vi både eksisterende abonnementsforretninger med at optimere og skalere forretningen, og vi hjælper nye – ofte firstmovers i deres branche – med at komme godt i gang.

Træf de rigtige beslutninger!

Det er vigtigt i abonnementsforretninger hurtigt at få traction i markedet. Dvs. hurtigt at få medlemmer i forretningen. Dels for at få gang i de løbende medlemsindtægter. Dels for at få gang i den løbende kunde-feedback på din business, der er forudsætningen for at kunne optimere og videreudvikle den.

Hvordan du hurtigt får traction i markedet og får medlemsvolumen i din forretning er også en del af vores abonnementsrådvning. Det samme med eksempelvis hvordan du bedst muligt fastholder dine medlemmer og minimerer churn.

Valg af abonnementsssystem er en meget vigtig beslutning når du starter op. Vælger du forkertl, er det ofte meget dyrt senere at skulle skifte system og migere alle medlems- og betalingsoplsysninger over i det nyt system. Hvis det overhovedet er muligt!

Den rådgivning du får, er kort sagt ekstremt vigtig for dig, for at komme rigtigt i gang og hurtigere at skabe vækst i din abonnementsforretning.

Skal vi også hjælpe DIG til at få succes?

Vi kan også hjælpe DIG med abonnementsrådgivning så du kan skabe en stærk business og overhale dine konkurrenter. Kontakt os her og du har allerede kickstartet din vej til succes!

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

abonnements ekspert‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎abonnementsforretning‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Strategi

Måske dette også kunne interessere dig…

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg