Få eksperternes hjælp til at udvikle en succesfuld abo-forretning i dette 1:1 forløb!

1:1 INTERNATIONAL: Kryds landegrænser og få abonnement i flere lande 🌎

Er du træt af:

 • At dit marked begrænser sig til Danmark og dets små 6 millioner indbyggere?
 • At du er alt for afhængig af konjunkturerne på et marked?
 • At din omsætning ikke vokser længere og at din procent af markedet heller ikke rigtig flytter sig?
 • At du ikke ved, hvor og hvordan du skal tage fat, for at skabe den succes på et nyt marked, som du ønsker?

Løsningen på disse udfordringer er at få hjælp til at optimere, lokalisere og eksporterer din abonnementsforretning, så du kan tilbyde abonnement i flere lande, få en større og stærkere forretning, og nå dine mål!

I vores unikke 1:1 sparrings forløb internationaliserer vi din abonnementsforretning SAMMEN med dig.

Et 1:1 forløb er den mest effektive udviklingsproces der findes, og den proces der giver dig det bedste resultat!

Forløbet er funderet i SignUp Metoden, som er vores 20-trins ekspertmodel, og vi skræddersyer forløbet til netop din forretning og dine mål 🎯

 

  Fra 65.000 kr. ex moms

  abonnement-i-flere-lande

  Processen og dit udbytte – et overblik

  1-1-international

  1:1 INTERNATIONAL er:

  Et fleksibelt udviklingsforløb med 1:1 sparring og rådgivning med henblik på at videreudvikle, lokalisere og eksportere din abonnementsforretning

  Forløbet veksler mellem sessions hvor du lærer hvordan du skal gøre, og hjemmeopgaver som vi aftaler, og som du får konkret feedback på

  En del af forløbet kan bestå i, at vi gennemfører kunde-interviews, udarbejder et markeds-review af din virksomhed og/eller faciliterer workshops med dig og dit team – vi skræddersyer forløbet til DIG

  Vores mangeårige erfaring sikrer, at du i processen kommer gennem alle de vigtige udviklingstrin

  Når 1:1 forløbet er færdigt har du:

  • Dyb indsigt i hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning/ medlemsklub i udlandet, formidlet af abonnementseksperter med +20 års erfaring
  • Fået tilegnet dig det forretnings-mindset og de særlige værktøjer som kræves i en abonnementsforretning på tværs af grænser.
  • Udarbejdet din strategi for hvordan du får og fastholder flest mulige medlemmer og når dine mål – også i en anden kultur
  • Udviklet en handlingsplan for hvad du konkret skal gøre, for at implementere tiltagene og komme op på next level med din forretning 🚀

  Sådan fungerer det

  1:1 sessionerne kører via Zoom eller Teams. Efter hver session modtager du en opfølgende mail med:

  • Et resumé af sessionen og de ting der er aftalt
  • En optagelse af sessionen, så du kan gense sparringen og alle anbefalingerne

  Forløbet er fleksibelt, så du bestemmer hvor lang tid der skal gå mellem sessionerne. Datoen og tidspunktet for næste session aftales fra gang til gang.

  Du kan deltage alene eller sammen med dit team. Vi anbefaler 1-5 deltagere.

  Du får i dette 1:1 INTERNATIONAL forløb vores rådgivning og sparring på både det strategiske og det operationelle “hands on” plan.

  Vi har selv gået vejen, og ved hvor problemerne opstår, hvad du især skal være opmærksom på i det nye land, hvor de mulige løsninger er osv., og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger.

  Vi har hjulpet over 500 virksomheder med at udvikle og skalere deres abonnementsforretning, og sikrer at udviklingsprocessen kommer godt i mål.

  Vi ser frem til også at hjælpe DIG med at få skaleret din forretning, så du tilbyder abonnement i flere lande, og får en større og stærkere forretning 🌎

  abonnement i flere lande

  Kim Gleerup

  Kim er international diretor i SignUp Academy og var i 10 år adm. direktør for Keesing Media Group i Danmark. Han udvidede selv koncernen med stiftelse af Keesing Sverige og aktiviteter i Norge. Sideløbende også var han også adm. direktør for Keesing Tyskland og sad i koncernens senior management team. Efter følgende var Kim i 4 år CCO i en Svensk mediekoncern med afdelinger i S, NO, FIN, DE, DK og USA og før da marketingchef i et svensk datterselskab til mediekoncernen. Tidligere har Kim været co-founder af en forlagsvirksomhed og etablerede svensk afdeling og aktiviteter i NO og FIN, samt været eksportchef.

  Andreas Dirksen

  Andreas er co-founder og CEO i SignUp Academy og uddannet cand.oecon. Han er international #1 bestseller forfatter i blandt andet USA, Australien og UK og tidligere stiftet fordelsklubben Plusbog og skaleret forretningen til Sverige. Andreas har hjulpet +500 virksomheder med at udvikle en abonnementsforretning samt i mange tilfælde også med at skalere og internationalisere deres business. Han har desuden været partner i og investeret i en række virksomheder der er gået internationalt, blandt andet Venue Manager A/S. Andreas kaldes også ofte for “Abonnementskongen” pga. sin store viden om og erfaring med, hvordan man skaber en succesfuld abonnementsforretning.

  Udtalelser

   

  ”Der er fuld fart på SunsetPLUS 📈🔥 – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess 🙌

  Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  ”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

  Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  ”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
  Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
  Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

  Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

  Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

  Samarbejdspartnere

  Blog

  Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

  SignUp Academy

   

  Heden 14 B
  9520 Skørping
  CVR: DK-38913557

  +45 5353 7000

  info@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

  Læs mere om vores persondatapolitik.

  soloselvstændig kvinde iværksætter

  Seneste blogindlæg

   

  Hvordan opbygger jeg en skalerbar forretning?

  "Jeg vil gerne bygge en forretning, som jeg kan leve af. Den skal være skalerbar, og jeg skal kunne drive den hjemmefra. Hvordan gør jeg det?" Rigtig mange mennesker stiller sig selv dette spørgsmål, og mange af dem kommer til os. For en skalerbar forretning er ofte...